top of page
20200902_125711_edited.jpg

verkstad 
underlandet

Vår verkstad ligger en trappa ned utan hiss. I anslutning till verkstäderna finns kök och toalett. I verkstaden finns förutom 2 drejplattor, yta för arbete med lera & glasering, grafik och arbetsytor för diverse konstnärligt arbete. LOKALEN tillhandahåller stafflier vid behov.

Verkstäder - villkor och priser:

För att komma och arbeta i verkstaden måste man vara föreningsmedlem samt komma på ett verkstadsintro. Efter det kan man antingen bli verkstadsmedlem för 500kr/mån och då får man full tillgång till verkstaden alla dagar i veckan. Eller om man bara vill komma in och jobba någon enstaka gång då och då, så kan man så kan man boka in sig på enstaka pass om 125 kr per tillfälle (4 timmar). Observera att oavsett medlemsskap behöver man alltid boka sitt pass. ​

HUR BOKAR JAG? 

För att få tillgång till LOKALENs bokningssystem behöver du: 

 

  1. ha betalt din medlemsavgift 

  2. gått ett intro som sker fysiskt på plats i  LOKALEN. Du träffar antingen en verkstadsansvarig eller en styrelsemedlem på LOKALEN och får en genomgång av säkerhets- och ansvarsfrågor samt övrig relevant information som du behöver känna till. Du får skriva under ett användarkontrakt med Lokalens regler och riktlinjer

  3. skapa ett gmail-konto. Det är ditt gmail-konto med tillhörande gmail-adress som du använder i vårt bokningssystem. OBS! Om du redan har ett gmail-konto  behöver du inte skapa ett nytt. Såhär skapar du ett gmailkonto. Klicka här! 


 

När du har genomfört alla tre ovanstående punkter sker detta: 

 

1. Skicka ett mail till lokalen.kulturverkstad@gmail.com

Ange: "Bokningskalender" som ämne i ämnesraden. 

Skriv att du har gått intro och uppge ditt namn och din g-mailadress och att du vill ha tilllgång till bokningskalendern. 

 

2. En inbjudan till vår bokningskalender skickas via länk till din gmail. Du klickar på länken “Lägg till den här kalendern” För att kontinuerligt se, boka i och hantera kalendern går du in på ditt gmail-konto. 

3. För att komma till kalendern, 

På din dator: Du går in på ditt gmail-konto och  klickar du på ikonen för “kalender” som ligger till höger på skärmen.  

På din mobil: Det lättaste sättet är att ladda ned appen Google kalender. 

 

4. För att boka i kalendern, gör du som i de flesta andra kalendrar - du trycker fram det datum du vill boka och klickar på det. Då kommer en ruta upp där du ska fylla i namn och tid. 

I titelraden skriver du vilken aktivitet i verkstaden det gäller och ditt  namn t.e.x Drejplatta 1 - Greta Gretsson. Sedan fyller du i det aktuella tidsintervallet. 

Det här är vad du kan boka:

Drejplatta1

Drejplatta 2

Arbetsbord 1

Arbetsbord 2

Arbetsbord 3

Arbetsbord 4

Hela verkstan (du bokar hela verkstan när du har bokat för en kurs/ett event eller bränner ugnen- OBS om någon har bokat "Hela verkstan" FÅR mann inte boka in sig där under samma tid.)

 

OBS -  OBS -  OBS! 

 

Du bokar alltid i intervaller om 4 timmar.

Dessa är de intervaller vi använder: 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00 18:00 - 22:00.

Du swishar125 kronor för varje intervall oavsett om du nyttjar hela tiden eller inte. 

BETALNINGSMEDEL:​

*Glöm inte att uppge namn och email när du betalar in!

 Swish: 123 262 77 76

Bankkonto: 8242-0, 3 604376-8 (Roslagens Sparbank)

Bankgiro: 5864-3909

bottom of page