OM:

KURSRUMMET är en 42 kvm fri yta på gatuplan som passar väl för alla former av kurser, möten och repetitioner (t.ex dans, teater). Observera att du/ni inte kan hyra rummet timvis utan i pass om minst fyra timmar. I anslutning till rummet finns ett mindre kök om du/ni behöver förbereda fika, lunch etc. Rummet innehåller inga möbler men vi på Lokalen ser till att det finns bord och stolar på plats om du/ni behöver.

HUR?

HUR BOKAR JAG? 

 

För att få tillgång till LOKALENs bokningssystem behöver du: 

 

  1. ha betalt din medlemsavgift 

  2. gått ett intro som sker fysiskt på plats i  LOKALEN. Du träffar antingen en verkstadsansvarig eller en styrelsemedlem på LOKALEN och får en genomgång av säkerhets- och ansvarsfrågor samt övrig relevant information som du behöver känna till. Du får skriva under ett användarkontrakt med Lokalens regler och riktlinjer

  3. skapa ett gmail-konto. Det är ditt gmail-konto med tillhörande gmail-adress som du använder i vårt bokningssystem. OBS! Om du redan har ett gmail-konto  behöver du inte skapa ett nytt. Såhär skapar du ett gmailkonto. Klicka här! 


 

När du har genomfört alla tre ovanstående punkter sker detta: 

 

1. Skicka ett mail till lokalen.kulturverkstad@gmail.com

Ange: "Bokningskalender" som ämne i ämnesraden. 

Skriv att du har gått intro och uppge ditt namn och din g-mailadress och att du vill ha tilllgång till bokningskalendern. 

 

2. En inbjudan till vår bokningskalender skickas via länk till din gmail. Du klickar på länken “Lägg till den här kalendern” För att kontinuerligt se, boka i och hantera kalendern går du in på ditt gmail-konto. 

3. För att komma till kalendern, 

På din dator: Du går in på ditt gmail-konto och  klickar du på ikonen för “kalender” som ligger till höger på skärmen.  

På din mobil: Det lättaste sättet är att ladda ned appen Google kalender. 

 

4. För att boka i kalendern, gör du som i de flesta andra kalendrar - du trycker fram det datum du vill boka och klickar på det. Då kommer en ruta upp där du ska fylla i namn och tid. 

I titelraden skriver du vilket rum det gäller och ditt  namn t.e.x KURSRUMMET - Greta Gretsson. Sedan fyller du i det aktuella tidsintervallet. 

 

OBS -  OBS -  OBS! 

 

Du bokar alltid i intervaller om 4 timmar. Dessa är de intervaller vi använder: 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00 18:00 - 22:00.

Du swishar för den tid du bokat oavsett om du nyttjar hela tiden eller inte.