VERKSAMHETER OCH LOKALER

VERKSTÄDERNA 

 

Keramikverkstad med drejskiva och keramikugn. Fullt utrustad med lera till försäljning. För att komma och arbeta i keramikverkstaden måste man ha varit på ett verkstadsintro, efter det kan man antingen bli lokalmedlem för 500kr/mån och ha full tillgång eller boka in sig enstaka tillfällen för 100kr per tillfälle.

Grafikverkstad.

Med möjlighet till mindre koppar och limoleumtryck samt screentryck. För att komma och arbeta i Grafikverkstaden måste man ha varit på ett verkstadsintro, efter det kan man antingen bli lokalmedlem för 500kr/mån och ha full tillgång eller boka in sig enstaka tillfällen för 100kr per tillfälle.

Textilhörna

Vi håller på att bygga upp en textilhörna med möjlighet till att använda symaskiner osv. Mer info kommern snart.

KURSRUM

Kursrummet är Lokalens allaktivitetshall.

Här går det att hålla i kurser och workshops, arrangera större utställningar, föreläsa, hålla presentationer och föredrag. Vi planerar också att bygga om så att det blir bättre anpassat till dans, musik och framträdanden så som mindre teaterpjäser och spelningar.

Medlemmar får använda rummet fritt om det står tomt och ej är bokat.​

Prislista för att hyra kursrummet:

Halvdag- 4 timmar 300:- , för medlemmar 

Heldag  - 8 timmar 500:- , för medlemmar 

Halvdag- 4 timmar 500:- , för ickemedlemmar 

Heldag  - 8 timmar 1000:- för ickemedlemmar

ATELJÉER OCH ARBETSPLATSER

Hos oss finns tre ateljéer för uthyrning. Ateljé ett och två har fönster ut mot gatan medan ateljé tre har mindre fönster ut mot innergården.​

Atelje 1 kan hyras enskilt eller delas av två 13 kvm 3000:- /mån

Atelje 2 kan hyras enskilt eller delas av två 10 kvm 2300:- /mån

Atelje 3kan hyras enskilt eller delas av två 15 kvm 3200:-/mån

Om du är intresserad av att hyra ateljé kan du ställa dig i kö, mejla lokalen.kulturverkstad@gmail.com med rubriken "önskar atelje"

Vi har även olika mindre arbetsplatser på de allmänna ytorna runt i lokalen vilka man kan aanvända som flexiartbetsplatser, tex som Lokalmedlem aller om man som medlem bara vill boka in sig en eller boka in sig enstaka tillfällen för 100kr per tillfälle.

UNDERLANDET SCEN/KLUBB

Vi har ett öppet scenrum i vår källare- i underlandet där vi bland annat planerar vin & jazzkvällar. Maila oss på lokalen.kulturverkstad@gmail.com för bokning och förfrågningarom du är intresserad av att arrangera något!