top of page
OM UNGA LOKALEN

VAD ÄR UNGA LOKALEN?

 

Det är en kulturförening, men även en samlingsplats för människor i åldrarna 15-25, med ett intresse eller nyfikenhet till skapande.

Kom förbi om du vill träna och sysselsätta din högra hjärnhalva, se och utforska, fila på dina kunskaper, eller kanske fördjupa dig i ett projekt.

 

Unga Lokalen drivs av Emy Björkstrander Tegnemo och Wilma Karlsson som båda är unga och drivna konstnärer, detta sker i samarbete och med uppmuntran av Norrtäljes Kulturverkstad Lokalen.

 

Vårt syfte med Unga Lokalen är att skapa möjligheter för unga människor runtom i hela Norrtäljes kommun att bli en del av kommunens kulturliv. Vi vill ge de unga människorna i vår omgivning en egen plats att synas, eller få ta del av, konsten och kreativiteten som finns hos dem själva och varandra. Vi vill även öppna upp för ett samarbete över generationsgränserna. Unga och äldre ska via lokalen kunna få en mötesplats där förståelse och gemenskap skapas.

 

Just nu är våra inriktningsområden:
 

  • Konst & Keramik

  • Dans & Teater

  • Musik & Design

  • Skapa gemenskap

 

Du som har en annan inriktning är givetvis välkommen, det finns plats för allt, tillsammans är vi med och utvecklar Unga Lokalen!

underlandet2.jpg

Unga Lokalens samlingsrum UNDERLANDET

EMY.JPG

Emy Björkstrander Tegnemo

IMG_8947.JPG
Wilma Karlsson
ÄR UNGA LOKALEN EN FÖRENING FÖR DIG?
BLI DÅ MEDLEM!

 

För att bli medlem i Unga Lokalen krävs en medlemsavgift på 150 kronor per år.* Då får du tillgång till att delta i alla kurser, händelser, medlemskvällar och aktiviteter som Unga Lokalen ordnar. Du har även möjlighet att skapa egna eller kollektiva utställningar och projekt som vi i Unga Lokalen kan hjälpa, stötta och handleda er i. 

Vi vill även informera att i vissa kurser och aktiviteter kan ytterligare kostnader förekomma t.ex. när vi anställer annan kursledare eller har stora material kostnader. Vi kommer försöka se till så att alla kommer få möjlighet till att vara med ändå, och kommer även informera tydligt innan tillfällena som extra kostnad (mer än endast medlemsavgift) tillkommer.

Vi vill alltid hålla summorna så låga som möjligt.

BETALNINGSMEDEL:​

*Glöm inte att uppge namn och email när du betalar!

Swish: 123 262 77 76

Bankkonto: 8242-0, 3 604376-8 (Roslagens Sparbank)

Bankgiro: 5864-3909

bottom of page